Nakupte u nás hračky od oblíbeného výrobce DINO

Představte si svět, kde každá hračka má svůj příběh, každé puzzle svou výzvu a každá desková hra je cestou do fantazie. Takový svět  tvoří český výrobce hraček DINO. Již téměř tři dekády přináší radost a vzdělávání dětem i dospělým po celé České republice a ještě mnohem dále.

Kdo je DINO? 

DINO není jen obyčejnou značkou, ale je největším českým výrobcem deskových her, puzzle, karet, dřevěných obrázkových kostek a dalšího hračkářského sortimentu.Ve svém portfoliu nabízí široký sortiment hraček, které oslovují všechny věkové kategorie. Od klasických deskových her, jako jsou Dostihy a sázky, které přináší napětí z dostihové dráhy přímo do pohodlí vašeho obývacího pokoje, až po hru Člověče, nezlob se, která je známá snad v každé české domácnosti.

 4586-3_zazraky-prirody

 

V nabídce najdete klasické i moderní hry 

Ale DINO nezůstává pouze u tradičních her. Ve své nabídce má také moderní hry, které rozvíjejí fantazii, logické myšlení a dovednosti dětí. Příkladem může být hra Z Pohádky do pohádky, která děti zve do světa pohádek, kde si mohou vymýšlet vlastní příběhy a dobrodružství. A nesmíme zapomenout na legendární plastovou Tatru 148, která je ikonou mezi hračkami a přenesla nesčetné množství dětí do světa fantazie a dobrodružství.

Proč pořizovat dětem hračky DINO? 

Co dělá hračky od DINO tak speciálními, je nejen jejich vysoká kvalita a bezpečnost, ale také skutečnost, že za každou hračkou stojí pečlivě promyšlený koncept, který spojuje zábavu s vzděláváním. DINO rozumí tomu, že hraní si není pouze o zábavě, ale také o učení se novým dovednostem, rozvíjení kreativity a posilování rodinných a přátelských vazeb.

6132-2_zamek-hluboka

 

Hračky DINO koupíte u nás v e-shopu 

Pro ty z vás, kteří hledají pohodlný způsob, jak nakoupit tyto klenoty českého hračkářství, náš e-shop nabízí široký výběr her a hraček od DINO. U nás najdete hračky, které nejen baví, ale i učí a spojují. Hračky, které budou milovány dnešními dětmi a pamatovány budoucími generacemi. Nakupte u nás hračky od skvělého výrobce DINO a sdílejte radost a dobrodružství s těmi, které máte rádi.

/* /*