Vzdělávací hry rozvíjejí schopnosti vašich dětí

Nezapomínejte, že vaše děti se mohou vzdělávat ještě před nástupem do školy. Zábavná forma, kterou vzdělávací hry dnešní doby nabízejí, jistě zaujme každé dítě.

Chcete své dítě naučit co nejvíce? Začněte brzy!

Existuje mnoho vzdělávacích her, které jsou určené dětem již od 4 let. Takové hry jsou krásně ilustrované a bez textů, proto baví nejen ty nejmenší děti, ale také rodiče nebo starší sourozence. Vzdělávací hry pro nejmenší mají většinou podobu pexesa a jsou zaměřené na protiklady, emoce, barvy nebo poznávání předmětů.

profese

Pokud chcete rozvíjet schopnosti svého dítěte v určité oblasti, zaměřte se na jednotlivé obory. Formou hry tak můžete své dítě naučit nové profese, čas a hodiny nebo například dopravní značky a pravidla. Je jen na vás, jakou formu her zvolíte.

Angličtina už od 6 let? Není problém!

Anglický jazyk se vedle toho mateřského vyučuje na všech školách a také v mateřských školkách často najdete v rozvrhu pár lekcí. Zaměřte se na dětskou angličtinu i doma. Seznamte své dítě s novým jazykem pomocí vzdělávací hry a uvidíte, že za chvíli bude vaše malá ratolest používat anglická slovíčka snad ještě raději než ta česká.

anglictina

Ať už se rozhodnete pořídit jakoukoliv ze vzdělávacích her, věříme, že bude bavit nejen vaše děti, ale také vás a vlastně celou rodinu! Dejte nám vědět, jakou hru jste vybrali a koho z rodiny nejvíce baví.

/* /*