Interaktivní hračky už pro nejmenší děti

Někdy je těžké vybrat správnou hračku pro ty nejmenší děti. U kojenců totiž nikdy nevíte, co je zaujme, nebo kdy a s čím si budou chtít sami hrát. Výběr vám tak do značné míry zjednoduší interaktivní hračky, které dokáží samy aktivně povzbuzovat děti ke hraní a spolu s tím i k rozvoji jejich dovedností. A jak vypadá taková interaktivita? Nejčastěji jde o různá světla, barvy nebo zvuky, mezi kterými se dítě začne postupně orientovat. 

Inteligentní hodinky už od dětských let? Interaktivní hračka sklízí úspěch

Mysleli jste si, že moderní technologie jsou výsadou až dospívajících dětí a dospělých? V tom případě budete příjemně překvapeni, protože právě mezi hračkami pro nejmenší jsou čím dál populárnější napodobeniny různých telefonů, počítačů nebo tabletů. A především ty interaktivní, které dokáží zaujmout každé dítě. Pokud bychom ale měli vybrat jednoho favorita, budou to inteligentní hodinky Fisher Price. Nechybí jim totiž realistické zvuky, světýlka, zábavné písničky nebo možnost vytočit psího kamaráda.

interaktivní hodinky

Do světa plného barev a melodických písniček zavede vaše dítě tato interaktivní lama s barevnými kroužky. Bude na vás mluvit česky, můžete ji propojovat s dalšími zvířecími kamarády a po správném složení kroužků o několika velikostech se spustí doslova dětská párty se světly a zvuky. Nejde přitom jen o hru - dítě rozvíjí motoriku a zlepšuje koordinaci oko - ruka.

mluvící pejsek fisher price

Mezi ty nejroztomilejší interaktivní hračky patří plyšáci s nejrůznějšími funkcemi. Mluvící pejsek se rychle stane vaším velkým kamarádem díky hebkému a měkkému materiálu i veselým písničkám. Navíc naučí vaše miminko více než sto základních slov, včetně částí těla, barev nebo tvarů. Všechna tato slova jsou součástí písniček a krátkých vět, které má pro vás pejsek připravené.

/* /*