Top 3 nejoblíbenější společenské hry pro celou rodinu

Dlouhé zimní večery přímo vybízejí k tomu, aby celá rodina společně trávila čas u společenských her. Abyste zabavili sebe a především své děti i bez zapnuté televize, máme pro vás pár skvělých tipů na hry, které budou bavit malou princeznu, ale i tátu programátora. Podívejte se s námi na výběr těch nejlepších.

Když počasí nepřeje procházkám a filmy přestávají bavit, většina rodin hned vytáhne z komody v obývacím pokoji karty. Hrací karty totiž baví všechny bez rozdílu! Na chvíli ale zapomeňte na takové ohrané klasiky jako kanasta nebo prší. Buďte trochu originálnější a pořiďte do své domácnosti nové karetní hry, zpříjemní vám nejedno propršené rodinné odpoledne. Naším tipem na hru, kterou vyzkoušely už tisíce rodin po celém světě, je karetní hra UNO.

karetní hra uno

Karty UNO budou bavit vás i vaše děti, a to díky rychlému a doslova akčnímu průběhu celé hry. Karetní hra je vhodná pro děti od 7 let a může ji hrát až deset hráčů najednou. Věříme, že UNO zaujme i vás.

Nejoblíbenější desková hra každé rodiny

Náš tip na rodinnou deskovou hru vás asi úplně nepřekvapí. Není divu, že tuto tradiční zábavu, kterou si oblíbila kdejaká česká domácnost, řadíme mezi tři nejpopulárnější hry pro celou rodinu. V zemi, kde je jedním z fenoménů závod Velká pardubická, nepochybujeme o tom, že Dostihy a sázky budou bavit vás i vaše děti a boj o nejlepší stáje i koně bude pokaždé velmi dramatický! Kupte do své domácnosti novou verzi této oblíbené hry a vězte, že už se nikdy nebudete nudit. Jen počítejte s tím, že hra může trvat i několik hodin.

dostihy a sázky nové

Naším třetím tipem je soubor her, které vás kdykoliv spolehlivě zbaví nudy nebo špatné nálady. V takovém balíčku vždy objevíte hru, s níž si ukrátíte dlouhou chvíli. Doporučujeme Království her, kde najdete šest oboustranných herních plánů, šachové figurky, sadu hracích kostek a mnohé další příslušenství. Celkem je tu k výběru 365 her, což znamená jednu hru na každý den v roce.

/* /*