Které hračky pro holky jsou ty nejoblíbenější?

Vybrat tu nejlepší hračku pro malé slečny je někdy dost těžké. Dívky totiž často bývají vybíravé, a tak se jim ne vždy zavděčíte. Máme ale pro vás tipy na tři hry, s nimiž nikdy nešlápnete vedle. Podívejte se na prověřené hračky pro holky, které milují úplně všechny, bez ohledu na věk nebo vkus.

Naším prvním tipem na oblíbenou hračku pro holky je panenka Barbie. Už dlouhá léta tuto panenku milují všechny malé holčičky, a to nejen díky jejímu dokonalému vzhledu. Roli hraje i příslušenství a především možnost vybrat si panenku podle její profese nebo záliby. Ať už pro svou dceru, případně vnučku pořídíte Barbie v podobě princezny, modelky, nebo třeba kosmonautky, vaše malá parádnice bude štěstím bez sebe. S panenkou Barbie totiž může popustit uzdu své dětské fantazii a ponořit se do svých příběhů.

panenka barbie

Disney panenky vedou na plné čáře

Mezi panenkami jsou velmi oblíbené také princezny z pohádek od Walta Disneyho. Nejpopulárnější postavou těchto oblíbených kreslených příběhů se v poslední době jednoznačně stala Elsa z pohádky Ledové království. Tato nádherná panenka navíc krásně zpívá, a dokonce může i svítit. Při hře s interaktivní panenkou se vaše holčička rázem ocitne ve svém osobním ledovém království plném dobrodružství.

makeup pro holky

Naším třetím a posledním tipem na nejlepší dárek pro malé holky, které se rády parádí, jsou hračky z kategorie Malá parádnice. Najdete tu ty nejkrásnější kosmetické kufříky a sety, s nimiž se dětský pokojíček změní na kosmetický nebo kadeřnický salon, kde vaše malá parádnice bude tou nejlepší vizážistkou. Ať už své dceři pořídíte zdobicí sadu na vlasy, repliku fénu, nebo kosmetický kufřík, jistě bude z dárku velmi nadšená. Každá malá holčička se přece chce co nejvíce podobat své mamince.

/* /*