Které hračky pro kluky jsou ty nejoblíbenější?

Pokud hledáte ten nejlepší dárek pro syna, vnuka nebo synovce, v tomto článku najdete skvělé tipy! Výběr dárku pro malého nezbedu totiž občas může představovat tvrdý oříšek. Když se ale budete držet našich tří nejoblíbenějších kategorií, určitě vyberete tu správnou hračku, která by mohla malého hocha zaujmout a zabavit na dlouhé hodiny.

Hitem pro každého malého kluka jsou stavebnice a vláčky

Tak proč tyto dvě hry nespojit v jednu? Dřevěné vláčky jsou krásným dárkem pro každého malého kluka a rozhodně s nimi nešlápnete vedle. Dřevo je totiž už dlouhá léta oblíbeným materiálem hraček. Navíc jde o přírodní materiál, příjemný na dotek. A pokud pořídíte k dřevěným vláčkům také pár kolejnic, které si každý malý strojvedoucí může poskládat do trasy podle své fantazie, takový dárek jistě vyvolá nadšení. Z dětského pokojíku se tak rázem stane jedno velké vlakové nádraží s přemostěním, zastávkami i závorami.

dřevený vláček

V každém malém klukovi se ukrývá mocný bojovník. Hra na zloděje a policistu může získat úplně nový rozměr díky oblíbeným dětským zbraním značky NERF. Tyto dětské pistole jsou vybavené pěnovými náboji v podobě válečků s kulatým plastovým hrotem. Proto je manipulace i samotná hra s nimi naprosto bezpečná a ani v průběhu té nejdivočejší přestřelky se nemusíte bát o zdraví svých dětí. Díky své konstrukci a měkkým nábojům jsou zbraně NERF vhodné pro použití v interiéru i exteriéru. Samotné zbraně mají mnoho velikostí a funkcí, některé z nich jsou dokonce inspirované populární počítačovou hrou Fortnite.

pistole nerf elite stryfe

Třetí a zároveň poslední tip na dárek pro kluky je nádherná stavebnice Monti System 07 LIAZ DAKAR. Replika oblíbeného auta, které několikrát úspěšně projelo náročnou trať PařížDakar, je vytvořena v měřítku 1 : 48. Stavebnice české výroby se může pyšnit kvalitním zpracováním a uvidíte, že bude jednou z nejoblíbenějších hraček každého malého kluka, kterému už je více než 6 let.

/* /*