Znáte tradiční čínskou hru Mahjong? Tuto rodinnou hru si zamilujete

Když se děti nudí, může být dlouhý i sebekrásnější večer. Proto se snažíme naši nabídku neustále rozšiřovat a nabízet vám stále nové a zajímavé tipy na hry pro celou rodinu. Dnes pro vás máme tip na rodinnou hru, která je naším velkým favoritem a u které jsme sami strávili nejeden víkend.

Postavte ten nejlepší dračí palác

Naším oblíbencem mezi rodinnými hrami je Dračí palác. Už z prvního pohledu na samotnou krabici vám bude jasné, že celá hra je inspirovaná čínskou kulturou a budete se setkávat s nadpřirozenými jevy, mudrci a samozřejmě i draky. Vaším cílem je postavit nový dračí palác a získat podporu dračího stařešiny. Při hře je potřeba zapojit taktiku a stavitelské schopnosti. A přitom všem vám budou dokonce pomáhat všemocní duchové.

dračí palác

Hru Dračí palác můžete hrát už od jednoho hráče, ale mnohem zábavnější je, když se zapojí celá rodina nebo přátelé. V takovém případě se zabaví až čtyři lidé. Zapojit se můžou i děti od osmi let. Celá hra je bohatá na různé doplňky. Její součástí jsou desky říše, dračí karty, svatyně i karty duchů. Už jen z tohoto výčtu je jasné, že o zábavu na víkendy rozhodně nebude nouze.

dostihy a sázky

Klasické deskovky se jen tak neomrzí

Patříte ke konzervativnějším hráčům a raději byste něco léty prověřeného? V tom případě tu jsou hry, které si vyzkoušeli už vaši rodiče: Dostihy a sázky nebo Monopoly. Jejich pravidla jsou v zásadě stejná, takže jakmile pochopíte jednu hru, můžete si zahrát hned i druhou. A zahrát si můžete i několik dalších variant, jako jsou Monopoly junior nebo Monopoly cheaters edition. Věříme, že s takovou výbavou rodinných deskových her si užijete každý deštivý den se smíchem a nuda nebude mít šanci.

/* /*