Zábava na léto

Hry a hračky do bazénu

detsky bazen Cars 1_rNejlepším místem, kde se dá v horkých letních dnech, trávit čas je bazén nebo jiná vodní plocha. Chladná voda, lehátko na opalování, možná i zmrzlina nebo studený nápoj.  Ani nemusíte nikam cestovat a je vám blaze.

Bazén je kromě místa přímo zrozeného pro lenošení také místem, kde si můžeme užít spoustu legrace a dobrodružství. Řádit mohou jak děti, tak dospělí. Lenošení je tak vystřídáno aktivním pohybem, při kterém se příjemně unavíme a jako bonus se můžeme i zdravě opálit.

Pro malé neposedy je ideální například vodní bitva. Dvě skupiny vyzbrojení vodními pistolemi spolu bojují o pirátský poklad ukrytý v tajemné  jeskyni.

ZU01241_003_rNebo je snad dobrodružnější závod na nafukovacích lehátkách? Kdo vytlačí dříve svého protivníka ze svého území. Tyto bitvy bývají plné legrace a navíc nehrozí nepříjemné zranění všech zúčastněných.

Rádi si ve vodě házíte s míčem? A ty velké nafukovací vám neustále odnáší vítr? Tak zkuste vodní balónky. Po naplnění vodou se s nimi dá skvěle házet a rozhodně neminete „nepřítele“ na druhé straně bazénu. A pohár za přesnost v hodu na cíl je předem získaný.

 

Koupání v bazénu se může stát i dobrodružnou plavbou po boku nejrůznějších mořských živočichů. Stanete se tak pánem oceánu, který hravě překonáte se svým želvím přítelem, delfínem nebo na ploutvi žraloka.lenoska Intex_r

Milovníci sportů mohou zkusit i naprostou klasiku v podobě plavání, nebo vodního póla. Pohyb ve vodě je nejšetrnější ke kloubům a šlachám. A navíc přirozená hustota vody ideálně formuje svaly a zaručuje tak souměrnou postavu.

Když nás po sportovním výkonu dostihne únava, není nad to, když si můžeme odpočinout. Jen tak se nechat pohupovat na vodní hladině na klasické matraci, lehátku nebo vodní lenošce. Voda zespodu příjemně chladí, sluníčko hřeje a do žil se nám vlévá nová energie.

/* /*