5 tipů na vánoční dárky pro holky i kluky

Vánoce už nedočkavě klepou na dveře, a to znamená, že většina z nás přemýšlí, co by mohlo udělat radost našim dětem. Každému záleží na tom, aby právě je potěšil co nejvíce, takže si na výběru dárků dáváme obvykle hodně záležet. A proto vám dnes dáme 5 tipů na vánoční dárky, které určitě potěší holky i kluky.   

5 tipů na vánoční dárky pro holky i kluky

1. Hračka i výuka v jednom   

Nikde není řečeno, že hračky nemohou děti také vzdělávat. Jasným příkladem je elektronická výuková hračka Angličtina? Brnkačka! English? Easy peasy! Jak už sám název napovídá, jedná se o hračku, díky které se děti učí angličtinu. Velkou výhodou je, že je vhodná po začátečníky i pokročilé. Vaše děti se mohou jednoduše naučit nebo si zopakovat dokonce 160 z nejčastěji používaných anglických slovíček z 16 různých oblastí - od základních čísel přes barvy až po jídlo, sport, povolání a přírodu. 

5 tipů na vánoční dárky pro holky i kluky

2. Darujte klasiku, kterou dětí milují  

Mezi klasické a velmi oblíbené hračky patří hračky dřevěné. Jsou kvalitně opracované a jsou mnohem bezpečnější, než hračky plastové, takže u nich nedochází k častým zraněním. Zkuste proto k Vánocům darovat Dřevěnou vkládačku Moje první zvířátka, která obsahuje 6 dílků s úchyty, které musí děti správně umístit do dřevěné desky s otvory tak, aby získaly obrázek louky se zvířátky a domečkem.  Děti tuto hračku milují a výhodou je, že je vhodná už od 12 měsíců. 

5 tipů na vánoční dárky pro holky i kluky

3. Procestujte s dětmi celou Českou republiku 

Skvělým vánočním dárkem pro děti je hra Česko hrou. Jedná se o didaktickou hru, díky které děti pochopí, že vlastivěda může být zábava. Dokážou s ní procestovat celou Českou republiku, veškeré kraje i 108 českých měst. Tato zábavná vědomostní hra učí bez rozdílu věku a udělá tak radost nejen dětem, ale také dospělým. 

5 tipů na vánoční dárky pro holky i kluky

4. Nechte děti si postavit svou vlastní ZOO 

Které dítě by nechtělo mít svou vlastní zoologickou zahradu? Ale pozor, toto není jen ledajaká stavebnice. U této hračky od známého výrobce SEVA si vlastní ZOO děti mohou dokonce rovnou postavit. Stavebnice obsahuje 235 kusů dílků, a navíc 9 druhů exotických zvířat, a dokonce také palmy. U těchto druhů stavebnic je výhodou, že jsou navzájem kompatibilní, takže se dají snadno rozšiřovat a stavět tak rozsáhlejší stavby. 

5 tipů na vánoční dárky pro holky i kluky

5. Děti si rády hrají na nejrůznější profese 

Hry na profese patří mezi dětmi k nejoblíbenějším. I proto nejen pod vánoční stromeček určitě doporučujeme Pokladnu s doplňky, u které děti zapojí svou velkou fantazii. Tato pokladna vydává zvuky a možná neuvěříte, ale opravdu vypadá podobně jako ta pravá v obchodě.  Obsahuje bohaté příslušenství, jako je nákupní košíček s napodobeninami potravin, čtečku karet i čárových kódů a peníze na hraní. Ty sice nejsou pravé, ale pro děti na velké množství zábavy jsou ideální. Tato hračka jistě udělá radost všem dětem už od 3 let. 

/* /*