Monti System - legendární stavebnice, které vždy potěší

Každá hračka je jiná a na její popularitě se vždy podepisuje oblíbenost u dětí. Některé hračky baví děti více, jiné méně a pak samozřejmě existují i takové, které děti přímo milují. A přesně takovými jsou i legendární stavebnice Monti System, které si oblíbily nejen děti, ale mnohdy i rodiče. 

Monti System je zárukou kvality 

tatra monti

První model této známé stavebnice byl vyroben už roku 1984 a jednalo se o terénní vůz s pluhem nesoucí označení Technik Servis, který je dnes pojmenován jako Technic Service. Každým rokem se série rozšiřovala o několik dalších modelů, dokonce i o vyrobené přímo na zakázku, které se později dostaly i do běžného prodeje. Zajímavé je, že Monti System dokázal docílit nemožného, protože se mu dostalo tak velkého zájmu, že to ani sama společnost nečekala. 

Tyto stavebnice jsou opravdovou zárukou kvality, což ostatně prověřilo spoustu generací. Navíc jsou pro děti absolutně bezpečné, jelikož neobsahují žádné ftaláty a splňují všechny požadavky bezpečnosti a nezávadnosti. Na jejich oblíbenosti se jistě podepsalo také to, že k sestavení jednotlivých modelů není potřeba žádné lepidlo a ani barvy. Vše do sebe jednoduše zasunete nebo zacvaknete a výsledkem je funkční model auta, který je téměř dokonalou kopií toho skutečného. 

 

liaz monti

Různé stupně obtížnosti ulehčují dětem zábavu 

Stavebnice Monti System jsou vyráběny ve třech stupních obtížnosti - BASIC, STANDARD a PROFI. Modely z řady BASIC a STANDARD zvládnou sestavit děti od 6 let. Oproti tomu modely s obtížností PROFI jsou již propracované do posledního detailu a i když jsou ze všech řad nejnáročnější, mělo by je zvládnout poskládat dítě od osmi let. Modely jsou vyráběny v měřítku 1:48, 1:35 a 1:28. 

Každá ze stavebnic Monti System je sice jiná, ale vždy mají něco společného. Za více než třicetiletou historii oslovily tolik dětí, že jsou bezesporu hračkou, kterou by mělo mít každé dítě ve svém pokojíčku. Modely jsou natolik věrnými kopiemi skutečných aut, že kolikrát nadchnou ke hře i tatínky a maminky. Darují se k narozeninám, svátkům, Vánocům i jen tak pro radost. Velkou výhodou je také to, že dílky jsou lisovány již barevné, takže se nemusí nic barvit a následně uklízet nepořádek. 

Ať už tedy patříte k těm, kdo tyto stavebnice má nebo o nich teprve uvažujete, za nás můžeme jedině doporučit. Děti jsou v názorech nekompromisní a díky tomu, že Monti System vévodí jejich zájmu už tolik dlouhých let, věříme, že jsou pro něj tou nejlepší hračkou.  

truck monti system

/* /*